CIRCUS PASPARTOUT

CIRCUS PASPARTOUT

GenreInteractieve familievoorstelling
Auteurs: Kristof Nannan & Sander Van keer
Regisseur: Kristof Nannan
Regie-assistent: Sander Van keer

Verhaal:

Voor dit duo is het hun eerste ervaring met het schrijven van een toneelstuk. Het is een interactieve kindermusical geworden voor jong en oud gebracht door de enthousiaste jeugdafdeling van K.T. De Violier.

Iedereen is ooit al wel eens in aanraking geweest met een circus. Je denkt waarschijnlijk wel te weten hoe het er in een circus aan toegaat? Dan heb je de leden van Circus Paspartout nog niet ontmoet. Een knotsgekke bende afkomstig vanuit alle hoeken van de wereld: India, Italië, Spanje, en zelfs Limburg. Circusdirecteur Rodolfo Paspartout heeft, na een zeer lange tijd als hoofd van het circus, de beslissing genomen om het circus te verlaten. Toni Paspartout, zijn zoon, zal zijn vader opvolgen als directeur van het circus. Na een tijdje gebeuren er vreemde dingen. Hoe komt het dat de acts plots mislukken? Is het allemaal maar toeval? Of is er iemand die alles sabotteert?

U komt het allemaal te weten op zaterdag 8 of zondag 9 februari 2020 om 15 uur in het CC Het Bolwerk, Olmstraat te Vilvoorde. Voor een zitje bij ons, betaalt u slechts €9 ! Kinderen (-12j) betalen €7.

Acteurs:

C. Bernau, C. Carlot, E. Carlot, L. Debichi, G. De Borgher, M. De Braekeleer,
C. Dekempeneer, M. De Reu, , E. Elsen, L. Ferdinand, M. Geeroms, K. Leys, L. Lipani,
J. Maes, D. Meeus, F. Moortgat, E. Murillo Ramirez, J. Nannan, E. Ronsmans, I. Sanchez Espino, L. Sen, O. Smets, L. Vander Elst, J. Vandermaelen, L. Verelst en A. Verkammen.

Praktisch:

CC Het Bolwerk – Bolwerkstraat 17 – 1800 Vilvoorde

zaterdag 8 februari 2020, 15u

zondag 9 februari 2020, 15u