De Queeste van Vilfurdo

  1. Affiche De Queeste rasterafbeelding

De Queeste van Vilfurdo

GenreKomische thriller
Auteurs: Josse Ceulemans
Bewerkt door: Johan Claus
Regisseurs: Koen Leys & Johan Claus

Verhaal:

Wij laten de grenzen tussen het magische en de realiteit vervagen en we creëren een zoektocht, of een queeste, die de toeschouwer met een lach en een kwinkslag van het station van Vilvoorde naar de onderaardse gewelven van het vroegere kasteel voert, in hun zoektocht naar de schat die daar verborgen zou liggen…. Misschien wel de schat van de allerlaatste der Tempeliers.

De Queeste van Vilfurdo brengt een ideale toneelmix van humor, spanning en mysterie en laat op een subtiele en humoristische wijze de grenzen van tijd en realiteit vervagen.

Op vrijdag 6 maart 2020, zaterdag 7 maart 2020 om 20 uur en op zondag 8 maart 2020 om 15 uur kan u voor € 9 gedurende twee uur van een lachkuur komen genieten in CC Het Bolwerk, Olmstraat te Vilvoorde.

Acteurs:

In De Queeste van Vilfurdo leiden Koen leys en Johan Claus, een cast om u tegen te zeggen. A. Bel, C. Bosmans, G. De Borgher, S. Deschouwer, S. Eeraerts, M. Geeroms, M. Ghielens, J. Maes, S. Maes, K. Nannan, L. Vander Elst, J. Vandermaelen,
J. Van Assche, L. Van Doren, S. Van keer, Y. Van Overbeke en M. Vermeylen gaan tot het uiterste om u een onvergetelijke avond of middag te bezorgen.

Praktisch:

CC Het Bolwerk – Bolwerkstraat 17 – 1800 Vilvoorde

Vrijdag 6 maart 2020, 20u

Zaterdag 7 maart 2020, 20u

Zondag 8 maart 2020, 15u