De Zaak Lavoie

  1. lavoie-affiche-www

De Zaak Lavoie

Genre: Musical

Auteur: Josse Ceulemans
Regisseur: Josse Ceulemans
Regie-assistentie: Luc De Hertogh en Koen Leys

Verhaal:

DE ZAAK LAVOIE brengt een aaneenschakeling van ontroerende en opzwepende liedjes, verbluffende dansen en rake teksten die komische momenten, ontroering en emoties in elkaar laten overvloeien. Een indrukwekkend decor leidt ons binnen in een wereld waarvan wij het glitterbestaan wel kennen maar waarin wij liever niet geconfronteerd willen worden met de keerzijde van de medaille. Met deze oppervlakkigheid maken wij komaf en noemen de zaken bij hun naam zonder te vervallen in een platvloerse drang naar sensatie.

Met DE ZAAK LAVOIE heeft K T De Violier kost nog moeite gespaard om een spektakel op de planken te zetten waarvan het thema ons raakt, de teksten tot op het bot gaat, de dansen ons fascineren en de liedjes blijven nagalmen. Josse Ceulemans heeft met zijn voltallige ploeg nieuwe horizonten verkend en tot nu toe ongekende en verborgen facetten van zijn acteurs weten naar boven te brengen hetgeen nogmaals bewijst dat K T De Violier een toneelgezelschap is dat uitblinkt in veelzijdigheid. DE ZAAK LAVOIE is spannend, emotioneel, humoristisch, vertederend en pakkend. DE ZAAK LAVOIE is een niet te missen spektakel dat niemand ongemoeid laat, dat iedereen naar de keel grijpt en de toeschouwer in zijn ban houdt.

Acteurs:

M. Buys, M. Buys, J. Ceulemans, J. Claus, S. Crickx, M. De Jonge, J. De Prins, J. De Turck, G. Deweghe, Y. Haesevoets, K. Kooper, K. Leys, T. Maes, J. Mariën, D. Moortgat, T. Mattens, K. Nannan, P. Noteboom, M. Peeters, N. Peeters, A. Segers, K. Van Asch, P. Van Buggenhout, K. Van Dam, M. Vandenhoute, G. Van Doren, L. Van Doren, G. Van keer, R. Van keer, D. Van Staen, M. Verbelen en K. Versele.

Praktisch:
CC Het Bolwerk – Bolwerkstraat 17 – 1800 Vilvoorde
vrijdag 5 december 2008, 20u
zaterdag 6 december 2008, 20u
zondag 7 december 2008, 15u