En naa on aa si…!

  1. en-naa-on-aa-si-aff-www

En naa on aa si…!

Genre: ’t joater in’t Vilvouds en veu te lache…!

Auteur: Josse Ceulemans
Regisseur: Josse Ceulemans

Verhaal:

In zijn nieuwste stuk in het Vilvoords weet Josse Ceulemans de kracht van de Vilvoordse taal te koppelen aan zijn kritische kijk op het dagelijkse leven waarin niets ontsnapt aan zijn allesziend arendsoog. Dankzij de creatie van een reeks volkse figuren die ondertussen beschouwd worden als echte Vilvoordenaars van vlees en bloed, weet hij een soort van subliem volkstoneel te brengen dat het platvloerse overstijgt en kwaliteit en spitsvondigheid laat primeren. “ Hoe grappig de kopie en de imitatie ook moge zijn, niets evenaart het origineel! ” KT De Violier brengt origineel Vilvoords toneel met Vilvoordse figuren in een Vilvoords kader. Men kan er niet meer omheen… Josse Ceulemans heeft het Vilvoords dialect als toneeltaal op de kaart gezet!

Een goede raad: Reserveer tijdig! “ En naa nog iet …vertrekt tois liever e wa vruuger astablieft … da’m’op tijd koeine beginne, want veu on e parkeerploitske te geroake … jawadde … ’t es van tijd nogal niki ’t ieën en ’t ander zenne … mo alléé na weutet en koein’d’aale d’er op verzien …!

Acteurs:
M. Buys, J. Ceulemans, J. Claus, G. Deweghe, R. Esquiliche Esquinas, K. Leys, K. Nannan, A. Olivares, N. Peeters, J. Van Assche, K. Vanhemelen en E. Versée

Praktisch:
CC Het Bolwerk – Bolwerkstraat 17 – 1800 Vilvoorde
vrijdag 30 november 2012, 20u
zaterdag 1 december 2012, 20u
zondag 2 december 2012, 15u