Gotcha!

Gotcha!

Genre: Thriller

Auteur: Mike Buys
Regisseur: Mike Buys

Verhaal:

GOTCHA! Is een spannende thriller, geschreven, geregisseerd en u gebracht door onze eigen mensen. Weer een typische, kwalitatief hoogstaande productie die de stempel draagt van K T DE VIOLIER. Over een spannende thriller kan je natuurlijk weinig onthullen, maar toch willen wij graag een tipje van de sluier oplichten.

” Acht laatstejaars plannen een weekendje Ardennen om zich te ontspannen voor de examens van januari. Een weekend met de nodige afleiding. Muziek, dans,flirten, een nachtspel en daarbij de botsende karakters zijn de ingrediënten van dit weekend. In een afgelegen chalet kunnen ze zich volledig laten gaan. Op de dag dat ze naar huis willen terugkeren heeft een sneeuwstorm er echter voor gezorgd dat ze volledig ingesneeuwd geraken … en ze blijkbaar toch niet zo afgezonderd zijn als ze zelf wel denken. Het feestje dat ze zo nauwkeurig gepland hadden bezorgt ze de grootste kater van hun leven! ”

Acteurs: Sam Crickx, Lucas Deschouwer, Julie De Turck, Tessa Maes, Julie Mariën, Ann Segers, Joke Vandenhoute, Sander Van keer en Pieter Vantomme

Praktisch:
CC Het Bolwerk – Bolwerkstraat 17 – 1800 Vilvoorde
vrijdag 1 maart 2013, 20u
zaterdag 2 maart 2013, 20u
zondag 3 maart 2013, 15u