Het Sprekende Bos

Het Sprekende Bos

Genre: familievoorstelling

Auteur: Johan Claus
Regisseur: Koen Leys

Verhaal:

Met “Het Sprekende Bos” willen wij de kinderen laten kennismaken met theater. We gaan zelfs een stap verder want ze gaan meewerken en meespelen. Het wordt een interactieve voorstelling voor jong en oud.

In een niet zo ver verleden woonde er in het Domein der Drie Fonteinen een familie met vier kinderen. De kinderen speelden elke dag in het bos. Er was één plek waar deze kinderen niet mochten komen namelijk de grot nabij het water waar de boze tovenaar woonde. Door hun nieuwsgierigheid gedreven, konden de kinderen het niet laten om deze grot toch te bezoeken. Malfidus, de tovenaar, werd zo kwaad dat hij de kinderen veranderde in dieren. Toeval wil, dat zoveel jaar later, een groepje scouts verzeild geraakt in het verhaal van deze verdwenen kinderen. Kunnen deze scouts, met jullie hulp, de kinderen terug in mensen veranderen?

Acteurs:

A. Bel, C. Bosmans, J. Claus, S. Claus, M. De Braekeleer, C. Dekempeneer, M. Geeroms, Kobe Leys, Koen Leys, J. Maes, S. Maes, E. Murillo Ramirez, J. Nannan, K. Nannan, A. Olivares, L. Lipani, E. Ronsmans, I. Sanchez Espino, O. Smets, K. Van Dam, L. Vander Elst, Y. Van Overbeke en J. Vandermaelen het beste van zichzelf.

Praktisch:
CC Het Bolwerk – Bolwerkstraat 17 – 1800 Vilvoorde
zaterdag 4 februari 2017, 15u
zondag 5 februari 2017, 15u