Jomo, eret mo veu!

Jomo, eret mo veu!

Genre: T ‘joater in’t Vilvouds en veu te lache…!

Auteur: Josse Ceulemans
Regisseur: Josse Ceulemans

Verhaal:

Voor de viering van 100 Jaar K.T. De Violier starten wij ons speelseizoen met een opener van formaat. Ons publiek koos massaal voor een toneelwerk in het Vilvoords en daarom brengen wij de allernieuwste komedie van Josse Ceulemans: Jomo, eret mo veu!

In ” Jomo, eret mo veu!”, het vijfde toneelwerk van Josse Ceulemans in het Vilvoords dialect trekt de auteur al zijn registers open. Het “Hotel du Commerce” van Fonske Van der Stichelen, wordt weer het toneel van een aaneenschakeling van sublieme gags waarmee de toeschouwer van in het begin tot op het einde bestookt wordt. Dit volks toneel staat bol van herkenbare situaties in een omgeving die voor iedere Vilvoordenaar een dagelijks decor is en voor iedere niet Vilvoordenaar herinneringen oproept aan de volksmens, die universeel is: het hart op de tong en recht voor de raap.

Acteurs:

M. Buys, J. Ceulemans, J. Claus, J. Jean, Y. Haesevoets, K. Leys, P. Mattens, K. Nannan, P. Noteboom, N. Peeters, V. Plettinck, K. Van Dam, M. Vandenhoute, J. Vander Elst, J. Vandeweert en Glenn Van Doren

Regie assistentie: Koen Leys

Praktisch:
CC Het Bolwerk – Bolwerkstraat 17 – 1800 Vilvoorde
vrijdag 5 december 2003, 20u
zaterdag 6 december 2003, 20u
zondag 7 december 2003, 15u