Ray Siclage

  1. ray-siclage-www

Ray Siclage

Genre: komisch

Auteur: Josse Ceulemans
Regisseur: Josse Ceulemans

Regie-Assistentie: Koen Leys

Verhaal:

RAY SICLAGE speelt zich af in een milieu dat alles op zijn kop zet in onze maatschappij. Hetgeen wij altijd als ‘goed’ en ‘normaal’ hebben beschouwd wordt in vraag gesteld en vervangen door alles wat ‘toch niet zo goed is en toch niet zo normaal lijkt’ … en dat ‘raar maar waar’ nog op begrip en waardering kan rekenen. Je kan een situatie zo gek niet verzinnen of ze komt voor in RAY SICLAGE. Je hebt maar één zekerheid in RAY SICLAGE: het is een denderende klucht die een voortdurende aanval vormt op je lachspieren. Een klucht die op wieltjes staat en vaart zet achter de lachsalvo’s.

De Violier laat je met RAY SICLAGE kennismaken met de keerzijde van de medaille van onze maatschappij en met de keerzijde van de medaille van ons gewone taalgebruik. Na de voorstelling van RAY SICLAGE krijgen wij een totaal vernieuwde kijk op de evolutie van het taalgebruik van onze jeugd.

Acteurs: J. Van Assche, Y. Haesevoets, H. Vandenhoute, K. Leys, J. Claus, J. Ceulemans, G. Deweghe, S. Van keer, L. Van Doren, R. Van keer, G. Van Doren, S. Crickx, T. Maes, M. Buys, K. Versele, L. Deschouwer, N. Peeters.

Praktisch:
CC Het Bolwerk – Bolwerkstraat 17 – 1800 Vilvoorde
vrijdag 5 maart 2010, 20u
zaterdag 6 maart 2010, 20u
zondag 7 maart 2010, 15u