t’ Rolleveld

’t Rolleveld

Genre: Familievoorstelling

Auteur: Johan Claus
RegisseurKoen Leys

Assistentie: Kristof Nannan
Muzikale begeleiding: S. Van keer,  A. Bel, R. Olbrechts & L. Poedts

Verhaal:

Voor de tweede keer waagt Johan Claus zich aan een jeugdtoneelstuk. Een interactieve voorstelling met een lach voor jong en oud.
Sinds eeuwen geloven mensen en vooral kinderen in sprookjes. Sprookjes over prinsen en prinsessen, ridders en draken, pratende dieren, maar ook sprookjes over mythische figuren: Reuzen, dwergen, goden, elfen, trollen …. En over deze laatste twee gaat het verhaal. Maxim, een lieve jongen, leeft in een wereld van fantasie. Doordat hij veel fantasie heeft wordt hij gepest door de Bullies, een gekende bende die overal vuilnis achterlaat. Maxim, op de vlucht voor deze bende, belandt zo in het rijk van de elfen en de trollen. Maar deze zijn in oorlog met elkaar. Lukt het Maxim om terug vrede te brengen? En wat met de Bullies?

 

Acteurs:

I. Akgüngör, R. Bel, C. Carlot, E. Carlot, S. Claus, M. De Braeckeleer, M. De Reu, C. Dekempeneer, L. Dibichi, E. Elsen, M. Geeroms, Kobe Leys, Koen Leys, J. Maes, F. Moortgat, E. Murillo Ramirez, J. Nannan, L. Lipani, E. Ronsmans, I. Sanchez Espino, O. Smets, K. Van Dam en L. Vermassen.

Praktisch:

CC Het Bolwerk – Bolwerkstraat 17 – 1800 Vilvoorde

Zaterdag 3 februari 2018, 15u – Zondag 4 februari 2018, 15u