Laden...

Sater

Neem een kijkje in ons archief!

Sater

Geschreven door: Josse Ceulemans

Geregisseerd door: Mike Buys

Geassisteerd door: Nancy Peeters

Er was eens…een klas. De studenten van 6 C, die Latijn-Grieks volgen, hebben binnenkort opendeurdagen op school. Om geld in te zamelen voor een gloednieuw zwembad heeft de school voorwerpen verzameld die zij gaan veilen. De directeur, alias De Tang, geeft 6 C de opdracht deze voorwerpen te sorteren en te catalogeren. Tussen al de rommel vinden de studenten een vaas die hun aandacht trekt. Deze vaas is niet zomaar een vaas, zij bevat een geheim. Een geheim dat zij graag willen ontdekken… Tijdens hun zoektocht komen zij oog in oog te staan met vreemde figuren. “Mensen” die niet van onze wereld zijn en die een verband vormen met de vaas. Wat betekenen al die kronkels, pijltjes en strepen? Wie zijn die mysterieuze wezens? En wat doen zij hier?

Josse Ceulemans schreef het stuk een lange tijd geleden met heel veel liefde en oog voor detail. Mike Buys en Nancy Peeters geven aan SATER een moderne twist en verrassen u zoals u dat van KT DE VIOLIER gewoon bent.

Praktisch

CC Het Bolwerk - Bolwerkstraat 17, 1800 Vilvoorde

28/02/2014 - 20u

01/03/2014 - 20u

02/03/2014 - 15u

Image

Acteurs

H. Bosmans , C. Bosmans , J. De Turck , L. Deschouwer , S. Deschouwer , K. Leys , T. Maes , E. Marcelis , J. Mariën , K. Nannan , L. Poedts , A. Segers , S. Van keer , J. Vandenhoute , L. Vander Elst , K. Vanhemelen , P. Vantomme