Laden...

En naa on aa si…!

Neem een kijkje in ons archief!

En naa on aa si…!

Geschreven door: Josse Ceulemans

Geregisseerd door: Josse Ceulemans

In zijn nieuwste stuk in het Vilvoords weet Josse Ceulemans de kracht van de Vilvoordse taal te koppelen aan zijn kritische kijk op het dagelijkse leven waarin niets ontsnapt aan zijn allesziend arendsoog. Dankzij de creatie van een reeks volkse figuren die ondertussen beschouwd worden als echte Vilvoordenaars van vlees en bloed, weet hij een soort van subliem volkstoneel te brengen dat het platvloerse overstijgt en kwaliteit en spitsvondigheid laat primeren. “ Hoe grappig de kopie en de imitatie ook moge zijn, niets evenaart het origineel! ” KT De Violier brengt origineel Vilvoords toneel met Vilvoordse figuren in een Vilvoords kader. Men kan er niet meer omheen… Josse Ceulemans heeft het Vilvoords dialect als toneeltaal op de kaart gezet!

Een goede raad: Reserveer tijdig! “ En naa nog iet …vertrekt tois liever e wa vruuger astablieft … da’m’op tijd koeine beginne, want veu on e parkeerploitske te geroake … jawadde … ’t es van tijd nogal niki ’t ieën en ’t ander zenne … mo alléé na weutet en koein’d’aale d’er op verzien …!

Praktisch

CC Het Bolwerk - Bolwerkstraat 17, 1800 Vilvoorde

30/11/2012 - 20u

01/12/2012 - 20u

02/12/2012 - 15u

Image

Acteurs

M. Buys , J. Ceulemans , J. Claus , G. Deweghe , R. Esquiliche Esquinas , K. Leys , K. Nannan , A. Olivares , N. Peeters , J. Van Assche , K. Vanhemelen , E. Versée