Laden...

Blinb!

Neem een kijkje in ons archief!

Blinb!

Geschreven door: Josse Ceulemans

Geregisseerd door: Josse Ceulemans , Koen Leys

De vampiers beheersen en overheersen momenteel alles wat met de media te maken heeft. Zelfs in De Violier proberen zij voet aan wal te krijgen maar of zij daarin zullen of kunnen slagen blijft zeer de vraag. Wat kunnen wij over BLINB! vertellen zonder al te veel te onthullen en zonder iets te verraden? Een groepje studenten heeft onder leiding van een van hun professoren, het plan opgevat op overlevingsweekend te trekken naar onze Ardennen. Op een mysterieuze manier hebben zij een promotieaanbieding gekregen voor een verblijf in een klein hotelletje … maar eenmaal daar aangekomen blijkt niets te zijn wat … en lijkt het net alsof … maar terugkeren …!

Wij weten het, het is maar weinig informatie maar geef toe, het wordt al mysterieus van bij de aankondiging van BLINB! Wat wij wel kunnen onthullen is dat BLINB! borg staat voor een ontspannend en hilarisch toneelavontuur. BLINB! is een komedie van de bovenste plank!

Praktisch

CC Het Bolwerk - Bolwerkstraat 17, 1800 Vilvoorde

02/03/2012 - 20u

03/03/2012 - 20u

04/03/2012 - 15u

Image

Acteurs

M. Buys , J. Ceulemans , J. Claus , J. De Turck , L. Deschouwer , K. Leys , T. Maes , J. Mariën , K. Nannan , A. Segers , S. Van keer , J. Vandenhoute , K. Vanhemelen